Monday, August 22, 2005

Revalina mood KBC





Oh my ghosttttt...!!!
Inilah yg membuwad pacar kaliyan jadi jelek !!! :D~
++ Ghost bless you !!! ++

8 komentar:

azahar said...

hai...awk ni mmg org endonesea ke? name awk ni btul ke....?awk ke yg berlakon cerita bawang putih tu....klu btul saye nak knl dgn awk...erm tu je ....k bye...

KBC said...

iya I orang indonesia... N u pasti orang negeri siti nurhaliza.. hehehe...
but yang di bawang putih memang Revalina, I boyfriend-nya tukeran sama siti yuk...heheheh

azahar said...

ni awk yg reply or boyfriend awk....? erm...i mmg arg mlysia...awkni boyfriend revalina ke? saye x fhm (tukeran tu ape)

KBC said...

tukeran tuh = barter ex: siti nurhaliza buat I dan revalina buat U hehehhe....

azahar said...

knp revalina x bls email saye....knp plak awk yg bls....awk boleh bagi email dia x...?saye mmg suke kat dia..smenjakdia menjadi bawang putih.....dia sgat menawan...amat manis...awk pasti boleh tlong saye kan....please.....

azahar said...

boleh saye tanye (kbc tu sia pa) nama ke atau lain2....?

cindi said...

hai ...
lam knl buat km
aku dessi.

dani said...

可愛いいいい!

Newer Posts Older Posts